CUM SE CUCERESTE UN BARBAT!

CUM SE CUCERESTE UN BARBAT!

Oare sunt solutii? Precis ...NU!! Va rog dragi barbati, lasati femeile sa citeasca aceste ganduri...pentru ca sfaturi ...precis nu sunt. Dumneavoastra domnilor, puteti merge la o plimbare. Scurt si direct. Problema grea dragele mele. O sa facem si putin umor pentru ca acesti "copii mari" sunt asa de orgoliosi, incapatanati si plini de eu-l personal, incat o cucerire de regula trebuie atribuita ...numai lor.. Noi, cica, trebuie sa ne lasam cucerite! Credeti ca oare asa si este ?

 

Sa ne gandim numai la o femeie, placuta, normala, ingrijita, care ar sta singura la o masa intr-un restaurant sau pe o banca in parc, sau de ce nu ..la teatru.

 

Numai daca si-ar trece mana putin prin par, sau si-ar aranja fusta, sau ar sta picior peste picior, sau decolteul ar fi putin mai indraznet, imaginati-va dragele mele, cate priviri ar atrage...doamna noastra. Si oare daca si-ar pune in minte sa mai si zambeasca in coltul gurii, discret, citind o carte sau o revista, sau simplu ar mirosi o floare, sa fiti convinse ca multe priviri s-ar indrepta cu simpatie spre imaginea acelei persoane.

 

Oare de cate ori, un simplu"alo" rostit cald, la telefon, nu face mai mult decat o voce rece impersonala??!! Nu va dau lectii si nici macar nu indraznesc a va face sa ganditi altfel. Va creez numai o alta imagine a femeii care isi doreste o persoana calda, blanda, linistita, langa ea.

 

Barbatii sunt precum copii. Daca jucaria s-a invechit s-au s-a stricat, daca masinuta nu mai are o roata, sigur ca apare tristetea, izolarea, nemultumirea, frustrarea, invidia si inca multe altele.

 

A cuceri un barbat este un lucru permanent, facut cu daruire si rabdare, cu noutate si delicatete. Ori noi femeile avem toate aceste arme (a se citi talente). Din nou veti spune....toate sunt filozofii. Ce pot face eu, o femeie simpla, venita de la servici, cu 2 copii mici si o intreaga gospodarie pe cap???

 

Offf, va cred, este greu, foarte greu. Dar macar o atingere tandra, un sarut furat sau daruit fie el si pe butoiul cu varza, sau pe sacul cu cartofi, este frumos, misterios si chiar promitator. Mintea barbatilor deja functioneaza la parametri optimi si vede in tine draga mea, o promisiune de dragoste.

 

Deja poate face orice pentru tine. Sa spele vasele, sa culce copii, sa duca gunoiul. Si daca dupa toate acestea, chiar daca esti plina de oboseala ii mai faci si cu ochiul, sau ii spui la ureche"vezi ca am luat un gel de dus nou si vreau sa il incerci tu primul" vei vedea miracole. Si nu uita draga mea, fi mereu alta, fi si de 25 de ani, chiar daca ai 40, fi si de 30  chiar daca ai 60, fi mereu tanara, pentru ca poti  si pentru ca trebuie. Nu lasa uratul si tristetea sa te cuprinda.

 

Viata langa un barbat este o joaca permanenta, pentru ca nu uita, ai langa tine un "copil mare". Alinta-te pentru ca meriti, fi dulce pentru ca esti, fi vesela pentru ca poti. Pastreaza fetita ingenua din tine mereu. Universul intreg sta pe umerii fragili ai tai ...femeie; barbatii mimeaza numai ca il conduc. 

Imparte cu prietenii CUM SE CUCERESTE UN BARBAT!